Aanvraag Duurzaamheidslening

Gegevens aanvrager

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Met dit formulier doet u een aanvraag voor een Lening duurzame maatregelen voor eigenaren bestaande woningen' voor de gemeenten Leiden,  Leiderdorp, Noordwijk of Noordwijkerhout.

Voor het invullen van deze aanvraag heeft u de onderstaande documenten nodig, zorg dat u deze digitaal klaar heeft staan voordat u begint met de aanvraag:

  • Laat u de maatregelen uitvoeren; een kopie van de offerte(s). De eisen aan de offerte vindt u op www.duurzaambouwloket.nl.
  • Een ondertekening waarin u verklaart het formulier compleet en naar waarheid te hebben ingevuld. Deze kunt u hier downloaden.

 

Let op: de totale maximale bestandsgrootte is 50mb. Indien het totaal aan toe te voegen bestanden groter is dan 50mb, kunt u deze mailen naar duurzaam@odwh.nl. Geef hierbij duidelijk aan om welke aanvraag en bestanden het betreft. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen waneer wij het compleet ingevulde formulier en alle achter ingediende bestanden hebben ontvangen.

Gegevens aanvrager

Vul uw achternaam in.

Let op; de maximum leeftijd om een aanvraag voor een lening aan te vragen is 75 jaar. Indien een van de woningeigenaren jonger is dan 75 jaar, kunt u de lening op zijn/haar naam aanvragen .

Vul uw straatnaam in.
Vul uw huisnummertoevoeging in.
Een postcode bestaat uit vier cijfers gevolgd door twee letters.
Gemeente*
Een telefoonnummer bestaat uit tien cijfers.
Een e-mailadres ziet er als volgt uit: jansen@provider.nl
Laat u de maatregelen uitvoeren of doet u het zelf?*

Uitgelicht

Zoeken