December 2017

Goed bezig: Pretec Precisietechniek in Voorschoten

In 2003 nemen Mark van Rooyen en Rob Abbenhuis het bedrijf Pretec Precisietechniek (Pretec) in Voorschoten over. Pretec is gespecialiseerd in het bewerken van diverse metalen en kunststoffen. Het nieuwe pand heeft een productieruimte met verschillende CNC (Computer numerical control) draai- en freesbanken. Het bedrijf is in de vijftien jaar gegroeid van acht naar veertien productiemedewerkers. Pretec investeert veel in automatisering en nieuwe machines om het machine park up-to-date te houden.

Noordwijkerhout per 1 januari 2018 bij de Omgevingsdienst

Per 1 januari 2018 krijgt de Omgevingsdienst de milieutaken van Noordwijkerhout in haar takenpakket. Vanaf dat moment controleren de toezichthouders van de Omgevingsdienst bedrijven in Noordwijkerhout die onder de milieuwetgeving vallen. Verder voeren zij het toezicht uit op het Bouwbesluit.

Campagne Duurzaamheidsprijs Bollenstreek start op 1 januari 2018

De gemeenten Hillegom, Katwijk, Noordwijk, Noordwijkerhout en Teylingen, delen jaarlijks een prijs uit aan een ondernemer die bewust kiest voor een duurzame oplossing in zijn bedrijfsproces. Bent u of kent u zo’n ondernemer? Meld uzelf dan aan of draag iemand voor tussen 1 januari en 23 februari 2018.

De Omgevingsdienst staat voor het verbeteren en bewaken van de kwaliteit en veiligheid van de leefomgeving in Holland Rijnland.

E: info@odwh.nl | Postbus 159, 2300 AD Leiden | T: 071-4083100 | W: www.odwh.nl