Vanaf 2 april opent het Bouwloket in gemeente Noordwijk

De dienstverlening van de Omgevingsdienst West-Holland wordt uitgebreid. Vanaf 2 april kunt u op afspraak terecht bij het Bouwloket van de Omgevingsdienst West-Holland in het gemeentehuis van Noordwijk.

U kunt een afspraak maken als u meer informatie wilt over bouwen, verbouwen, slopen, het kappen van een boom, of klachten over bouwen en verbouwen.

Het Bouwloket is dinsdag, woensdag en donderdag tussen 08.30 - 12.30 uur geopend op locatie Voorstraat 42. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 071-4083200 of mailen naar infobouwen@odwh.nl.

Let op: De taken op het gebied van bouwen en verbouwen zijn door de gemeente Noordwijk overgedragen aan de Omgevingsdienst West-Holland. Het Bouwloket is opgericht voor informatieverstrekking over wet- en regelgeving. Wilt u weten of uw plan haalbaar is? Dan adviseren wij u een vooroverleg in te dienen via de website van Omgevingsloket Online (www.omgevingsloket.nl).

Bouwloket Omgevingsdienst West-Holland
Tel: 071-4083200 (telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00)
E-mail: infobouwen@odwh.nl