Campagne Duurzaamheidsprijs Bollenstreek start op 1 januari 2018

De gemeenten Hillegom, Katwijk, Noordwijk, Noordwijkerhout en Teylingen, delen jaarlijks een prijs uit aan een ondernemer die bewust kiest voor een duurzame oplossing in zijn bedrijfsproces. Bent u of kent u zo’n ondernemer? Meld uzelf dan aan of draag iemand voor tussen 1 januari en 23 februari 2018.

Hoe gaat het in zijn werk?

Aanmelden gaat als volgt: U kunt uzelf aanmelden of iemand voordragen. Aanmelden kan op de website van Duurzaamheidsprijs Bollenstreek. Dit kan tot uiterlijk 23 februari 2018.
Daarna kiest de gemeente negen bedrijven uit. Zij ontvangen een uitnodiging voor de presentatie van hun plannen op 15 maart.

Hieruit kiest de jury vier ondernemingen die mogen deelnemen aan de finale op 10 oktober. Vervolgens krijgen de finalisten krijgen vijf maanden de tijd om hun project uit te werken.

Tijdens de finale maakt de jury winnaar van de Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek bekend gemaakt. De prijs bevat een ‘ontwikkelbudget’ van € 5.000, een geldprijs van € 2.500 en natuurlijk eeuwige roem!

Help mee met de promotie van de Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek 2018

Help ons in de komende maanden de Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek 2018 te promoten. Bel ons op 06 29500680 met uw suggesties of mail uw ideeën aan: bewust@duurzaamheidsprijsbollenstreek.nl.
 

Uitgelicht

Zoeken